keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Taivaallisen hyvää ruokaa!

Tänään tein pakastimen tyhjennystä ja vastaan tuli viljaporsaan ulkofileestä tehtyjä maustamattomia lehtipihvejä, ja eikun sulattamaan niitä. Sulatuksen aikana keitin kananmunia, tein salaattia ja jäkiruoan valmiiksi jääkaappiin. Kun pihvit oli sulaneet niin paistoin ensin pannulla hetken, lisäsin mausteet molemmille puolille (valkosipulia,paprikamauste, grillimauste ja pippuri) ja paistoin lisää että tuli sopiva väri pihvien pintaan. Tarjoilin pihvit kera salaatin, kananmunien ja raejuuston.




Jälkiruoaksi tein Panna Cottaa, karamellikastiketta ja valkosuklaa rouhetta <3 Panna Cottan tein valmiista jauheesta, maidosta ja kuohukermasta. Kaikki sekasin, ja lämmitettiin kuumaksi hellalla kattilassa, kokoajan sekoittaen. Sen jälkeen kaadoin jälkiruoka kulhoihin, ja jääkaappiin kolmeksi tunniksi. Kun seos oli jähmettynyt niin kippasin varovasti sen lautaselle, koristelin ja valmis nautittavaksi. :) 




Nyt alan valmistelemaan viikonlopun synttäritarjoiluja, niistä tulee viimeistään ensiviikolla postausta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti